Prizmanet
email jelszó  
  regisztráció   elfelejtett jelszó   email
Heti kérdésünk

Milyen gyakran hallja Ön a válság szót a munkahelyén?

Korábbi szavazások
eredményei »

Prizma család

A www.media.prizmanet.hu a Prizma online kutatások honlapja. Az oldalt a Conness Kft. hozta létre és működteti. Célunk, hogy független, professzionális felméréseket készítsünk többféle célcsoporton, sokféle témában.

A Prizma egy kis család, amelynek tagjai eddig a médiaipar véleményét kutató Prizma Média, és az autósokat szegmentáló Prizma Autó. A Prizma család speciális online kutatási paneleket tartalmaz.

Prizma Média

Mottónk: A KUTATÁS IZGALMAS!

A kommunikációs szakma véleményét szeretnénk szüntelenül monitorozni – habkönnyű és komoly témák váltakoznak a kutatásokban. Célunk, hogy ne csak eseti jelleggel jelenjen meg a szakma álláspontja vagy attitűdje a különböző kérdésekben, hanem létrejöjjön egy olyan kutatási platform, amely rendszeresen és széles körben méri fel és követi a hangulatváltozásokat vagy a komolyabb szakmai viták hátterét.

Hírlevelünkben háromféle stílusban kommentáljuk az aktuális kutatási eredményeket: tárgyilagos, zsörtölődő és lelkes.

Online kutatások

A Prizma üzemeltetője, a Conness Kft. az online kutatások során a hazai adatvédelmi szabályok alapján jár el. Magunkra nézve kötelezőnek tartjuk a közvélemény- és piackutatások szakmai és etikai normáit, a hazai és nemzetközi ajánlásokat.

Élmény tartalmak

Honlapunkon igyekszünk izgalmas és feltáratlan területeket érinteni. Az Önök szavazatára, szépérzékére és humorára is számítunk.

 
RSS hírcsatorna