Prizmanet
email jelszó  
  regisztráció   elfelejtett jelszó   email
Heti kérdésünk

Milyen gyakran hallja Ön a válság szót a munkahelyén?

Korábbi szavazások
eredményei »

NYEREMÉNYEK

A nyeremény készpénzre nem váltható át.
A nyereményekkel kapcsolatos adóterheket a Conness Kft. viseli, a nyertest semmiféle adóteher nem terheli.

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk ki.

A sorsoláson mindegyik nyeremény esetében 1 db tartalék nyertest sorsolunk ki, akik a kisorsolás sorrendjében léphetnek előre, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertesek nem felelnek meg a jelentkezés feltételeinek, vagy amennyiben a nyeremény átvételéről a nyertest nem sikerül 30 napon belül értesíteni, illetve felőle nem érkezik semmiféle visszajelzés.

A nyeremény átvételének feltétele a megadott regisztrációs adatok valósággal megegyező igazolása, különös tekintettel az ott megadott személyes adatokra. A rossz adatokat megadó nyerteseket a szervező jogosult a nyereményjátékból kizárni, és ebben az esetben a tartalék nyertes lép a helyébe.

REGISZTRÁCIÓ

A panelben való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A nem valós e-mail címeket megadó felhasználókat kizárjuk a sorsolásból.

A panelbe csak olyan személyek jelentkezhetnek, akik betöltötték 15. életévüket, és magyarországi lakhellyel rendelkeznek. Egy felhasználó csak egyszer regisztrálhat.

A játékban nem vehetnek részt a Conness Kft. munkatársai és közvetlen hozzátartozóik (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

Az adatkezelés célja, hogy a regisztrálók adatait tároljuk, és a megadott információk alapján kutatásokra invitáló ajánlatokat küldjünk. A regisztrációnál megadott információkat határozatlan ideig tároljuk, kivéve ha a regisztrált paneltag a regisztrációt követően adatai további felhasználását meg kívánja szüntetni, és ezt az info{.}prizmanet.hu címen jelzi felénk. Ez esetben adatait azonnal töröljük.

Amennyiben a megadott adatok alapján felmerül a többszörös regisztráció gyanúja, a felhasználót figyelmeztetés nélkül töröljük.

A regisztráció során megadott adatokat a Conness Kft (1025 Budapest, Vend u. 7., adatkezelési nyilvántartási szám: 378-0001) kezeli. Az adatokkal kapcsolatos adatfeldolgozói tevékenységeket is a Conness Kft. végzi.

A regisztráltak adatainak kezelése a Conness Kft. adatvédelmi szabályzatában megfogalmazott módon és feltételekkel történik.

A társaság az online (CAWI) adatfelvételi módszerrel gyűjtött személyes adatokat már a kérdezés során a kutatási információktól elkülönítve kezeli, és jelszóval védett szerveren tárolja.

Az egyes konkrét kutatások írásba foglalt kutatási eredményei az érintett azonosítására alkalmas adatot vagy az érintett személyére vonatkozó következtetést nem tartalmaznak.

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.

 
RSS hírcsatorna